Μεταφερθήκαμε στο νέο ιστότοπο μας: 

http://www.lesvosaxizei.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

Συνάντηση με το Δ.Σ του Συλλόγου των Εργαζομένων του

Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου συνοδευόμενος από την κ. Άννα Παπαφίγκου, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό μας "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ", συναντήθηκε σήμερα με το Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, όπου συζητήθηκαν θέματα, που απασχολούν τον συγκεκριμένο κλάδο.
Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στα κενά που υπάρχουν στο οργανόγραμμα των θέσεων του προσωπικού του νοσοκομείου, ενώ παράλληλα εκτιμήθηκε η σοβαρότητα της παρούσας κατάστασης λόγω των πολύ αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών εξαιτίας του μεταναστευτικού. 
Εκτός των άλλων, θέμα συζήτησης αποτέλεσε και η ακίνητη περιουσία του Βοστάνειου Νοσοκομείου (βρεφονηπιακοί σταθμοί και γήπεδο Παμφίλων), που υπάγεται στον Δήμο Λέσβου με τον Παναγιώτη Ζαφειρίου να δίνει την υπόσχεση, ότι σε περίπτωση εκλογής του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα συνάψει με τον παραπάνω Σύλλογο μια συμφωνία συνεργασίας, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της περιουσίας αυτής. 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε επίσης, ότι αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας η επάρκεια του εργατικού δυναμικού του νοσοκομείου, αλλά και η αναβάθμιση εξοπλισμού, και εγκαταστάσεων, γεγονός το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση βελτίωση παροχής υπηρεσιών και περίθαλψης όλων των δημοτών μας. Τέλος ο Παναγιώτης Ζαφειρίου αναφέρθηκε και στη σημαντική κτιριακή αναβάθμιση του νοσοκομείου μας δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτού του αξιέπαινου έργου, ενώ εξήρε την αδιάλειπτη προσπάθεια και προσφορά των εργαζομένων του νοσοκομείου, που δίνουν καθημερινά δύσκολο αγώνα, στηρίζοντας δυναμικά το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

 
 
 

ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΜΑΣ

Οι Σκοποί  μας:
Αρχικά να αναδείξουμε τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Λέσβο  και τους κατοίκους της, χωρίς υπερβολή, αλλά και χωρίς «ωραιοποίηση» της σημερινής πραγματικότητας.
Έπειτα να δώσουμε το βήμα ώστε να ακουστεί επιτέλους η φωνή των κατοίκων και των επαγγελματιών συμπολιτών μας,  οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον της Λέσβου .
Με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία, με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας. Πάνω από κόμματα και παρατάξεις. Θέτοντας το εμείς, πάνω από το εγώ. Με σκοπό να αξιοποιήσουμε τις ιδέες και τη δημιουργικότητα των πολιτών , προκειμένου να διαμορφώσουμε καινοτόμες προτάσεις και να σχεδιάσουμε λύσεις, που θα απαντούν στις σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες  του νησιού .
Είναι επιτακτική ανάγκη να παρέμβουμε δυναμικά , με ισχυρή φωνή και παρουσία  στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και να διεκδικήσουμε αυτά που το νησί  και οι συμπολίτες μας δικαιούνται , αλλά  μας αρνούνται όλα αυτά τα χρόνια.
Καταληκτικά να δώσουμε ξανά αξία στις γειτονιές της Λέσβου . Κάθε γειτονιά θέλουμε να αποκτήσει τη δική της ταυτότητα και να αποτελέσει πόλο έλξης, τουρισμού, πολιτισμού, κ.α.  Θέλουμε να λειτουργούν αυτόνομα και να διαθέτει η καθεμιά τις δικές της αθλητικές και κοινωνικές υποδομές.

 

H ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ  ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ"

 

Η Ομάδα  Ενεργών Πολιτών αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που με βάση τη γνώση και την εμπειρία τους στο αντικείμενο τους μπορούν να εργαστούν για να γίνει  να αποκτήσει η Λέσβος την παλιά  ξεγνιασιά  – φιλοξενία της – αίγλη της – την ανθρωπιά της κ όλα αυτά τα επίθετα που χαρακτήριζαν την Λέσβο ανά τους αιώνες.

Είμαστε πρώτα και πάνω από όλα πολίτες της Λέσβου 

Πολίτες ενεργοί, με ρόλο και λόγο στους πολιτικούς, επιστημονικούς,  αυτοδιοικητικούς , κοινωνικούς κι επαγγελματικούς χώρους στους οποίους κινούμαστε.

Είμαστε ένας πυρήνας ανθρώπων κάθε μέρα που περνά, να γινόμαστε όλο και περισσότεροι με έναν  σκοπό την αλλαγή προς το καλό για το νησί μας .

Είμαστε ενεργοί πολίτες που ανησυχούμε για το παρόν και το μέλλον του νησιού  μας.

Θέλουμε  να συμβάλλουμε στην προσπάθεια προκειμένου να γίνει η Λέσβος  μία σύγχρονη πόλη, φιλόξενη για τους κατοίκους της,  με δομές που θα μπορούν να ανταγωνίζονται μεγάλες  πολης ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Με όραμα, διάθεση και σύγχρονες ιδέες θέλουμε να ανοίξουμε ένα διάλογο με τους πολίτες της Λέσβου συνεχή , να τους ακούσουμε και να συν-σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας .

Χωρίς να χρησιμοποιούμε ξύλινη γλώσσα και κυρίως,

χωρίς κομματικές ταυτότητες.

Νιώθουμε απογοητευμένοι για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η κατ’ όνομα η Λέσβος  καθώς & Χώρας μας.

Απογοητευμένοι αλλά όχι παραδομένοι θα αγωνιστούμε με όλες τις δύναμης μας για την αλλαγή όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα καλύτερο αύριο .

Πιστεύουμε ότι η σημερινή εικόνα της Λέσβου   δεν ταιριάζει στην ιστορία της και ούτε στους κατοίκους της.

Ζηλεύουμε ενώ δεν θα έπρεπε , όταν ταξιδεύουμε σε αλλά νησιά  και κάνουμε τις συγκρίσεις ενώ θα έπρεπε να γίνετε το αντίθετο .

Νιώθουμε αγανάκτηση με την έλλειψη σεβασμού που επιδεικνύουν για νησί   όχι μόνον οι οργανωμένες μειοψηφίες , αλλά και το ίδιο το Κεντρικό Κράτος.

Γι αυτό και αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με την παρακμή και την εγκατάλειψη.

Αρνούμαστε να συνηθίσουμε την παρακμή αυτή, γιατί θεωρούμε πως ακόμη χειρότερη κατάσταση από την παρακμή , είναι να την συνηθίσεις. Για αυτό  δεν παραιτούμαστε θα αγωνιστούμε με όλους σας  σαν φάρος για την αλλαγή του νησιού που αγαπάμε. 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ
(πατήστε πάνω για να  δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μας)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

 

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

mytilin5.jpg

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΩ MAIL ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΩ MAIL ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ.

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ Ή ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ,ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ MAIL ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ONLINE ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ SITE

WEB DESIGN: MAT GROUP 

 

©2018 by ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΣ. Proudly created with Wix.com